FANCY WITCH четка за бронзант

FANCY WITCH четка за бронзант По-голям изглед

Нов

Мултифункционална четка за грим, изработена ръчно от луксозен синтетичен косъм.

Подходяща за нанасяне на бронзант, пудра и руж.

Допълнителна информация

В наличност

24,00 лв

FANCY WITCH Четка за бронзант е мултифункционална, веган четка. Създадена е ръчно от висококачествен синтетичен косъм. Формата на мултифункционалната четка е уникална, тя е с леко заострен връх и плътно тяло, което й позволява да се използва като четка за пудра за равномерно нанасяне и фиксиране на грима на цялото лице или само за определи зони от него. Перфектна е за нанасяне на бронзанти, за скулптуриране на скулите, за нанасяне на руж и хайлайтър. FANCY WITCH четка за бронзант работи перфекно с компактни и прахообразни пудри, ружове, хайлайтъри, бронзанти. Идеална е за апликация върху тялото за подчертаване на тена или за добавяне на допълнителен блясък само там, където е необходимо. Тази четка за грим може да ви осигури перфектно преливане на цветовете, идеална за коригиране и блендиране на грима с цел постигане на перфектен завършек. Просто вземете вашата FANCY WITCH четка за бронзант и прелейте там където е необходимо, за да си осигурите естествен и перфектен финиш.

Материали - синтетичен косъм, метал и дърво.

Оценка 
17-01-2017

Great

Мултифункционална, с гъсти косъмчета, които са разположени стълбовидно, за да блендват до съвършенство и идеално се побира под скулите ви, но и перфектно поставя руж, Хайлайтър. Невероятна четка, препоръчвам

  Оценка 
  18-04-2015

  Уникална четка!

  Тази четка за бронзант е уникална! Нямам такава в колекцията си, а аз имам доста четки. Напомня ми за четките на Marc Jacobs, но немога да ги сравня, онези съм ги виждала само по клипове в youtube.

  • 1 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

  Напишете свой отзив !

  Напиши ревю

  FANCY WITCH четка за бронзант

  FANCY WITCH четка за бронзант

  Мултифункционална четка за грим, изработена ръчно от луксозен синтетичен косъм.

  Подходяща за нанасяне на бронзант, пудра и руж.

  Напиши ревю

  7 други продукта в същата категория