ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Мога ли да поръчам чрез имейл?

Да. Може да поръчате бързо и лесно, като ни изпратите имейл. Той трябва да съдържа вид и брой четки, вашите имена, телефон и данни за доставка - адрес или офис на Еконт.

Ние ще ви изпратим обратен имейл със стойността на вашата поръчка и разходите за транспорт, ако има такива. Поръчките над 50 лв. се доставят безплатно.

След като получим вашето потвърждение, ще изпратим поръчката ви възможно най-бързо.

 

Как да направя поръчка през сайта?

Можете да направите поръчка по два начина – като гост или като регистриран потребител.

Ние ви препоръчваме да се регистрирате, защото така може да получавате допълнителна информация, свързана с промоции, до които нерегистрирани потребители няма да имат достъп.

За да направите поръчка, трябва да добавите в кошницата си, желаните от вас продукти. Поръчката се завършва в една страница. След количката ви ще имате опция за доставка.

Изберете Куриер до адрес в София, ако желаете поръчката ви да пристигне до адрес с Рапидо на посочената цена.

Изберете Куриер до адрес в страната, ако желаете поръчката ви да пристигне до адрес с Рапидо на посочената цена.

Изберете Еконт Експрес ако желаете доставка с куриерска фирма Еконт.

Ако изберете Еконт ще имате две опции доставка до адрес, който трябва да въведете ръчно, изписването ще ви бъде подсказано, тъй като модулът е свързан директно с базата данни на Еконт Експрс. Цената ще се изчисли автоматично.

Втората опция е доставка с Еконт до офис на Еконт – изберете офис от падащото меню или използвайте офис локатора, за да намерите най-близкия офис до вас. Цената ще се калкулира автоматично.

 

В следващото поле може да оставите съобщение за нас.

 

Следващата опция, която ви даваме е ПОДАРЪК. Ако желаете поръчаните от вас четки за грим да бъдат опаковани за подарък, отметнете кутийката. Цената на опаковката за подарък е 5 лв. Може да ни оставите допълнителни инструкции в горното поле, ако искате към опакования подарък да добавим поздравителна картичка с определ от вас текст.

 

Предпоследната стъпка е да се съгласите с Общите условия. След като се съгласите с тях след няколко секунди, ще ви се отвори и последната стъпка избор за плащане. Възможно е да минат няколко секунди, преди сървъра да зареди методите за разплащане.

Според метода на доставка, който сте избрали ще ви се заредят няколко варианта за плащане. Повече за плащането може да прочетете на страницата ни Условия за плащане.

 

 

Как да заявя получаването на фактура?

Ако желаете да получите фактура, моля свържете се с нас на имейл адрес: info@fancywitch.com и ни изпратете необходимите данни за фактура.

Уведомяваме ви, че съгласно чл. 114 (1) от ЗДДС, фактурата задължително съдържа: трите имена и адрес на получателя на доставката (посочва се адрес по лична карта) и идентификационния номер на получателя (EГН  за физическите лица).

 

Мога ли да върна закупена стока?

Може да върнете закупена от нас стока в срок от 14 дни от получаването на поръчката ви. Ние ще възстановим заплатената от вас сума, заедно с първоначалните разходи за доставка по посочена от вас банкова сметка в срок от 14 дни от получаването на върнатата стока при нас. Ние ще възстановим и разходите, които сте направили, за връщането на стоката, ако върнете четките по пощата и ни изратите с тях или сканирана вашата касава бележка, за заплатените пощенски услуги.

Всички стоки трябва да бъдат върнати заедно с касовата бележка. Ако не пазите касовата си бележка, не може да се възползвате от правото си на връщане.

За да върнете закупена стока е необходимо да се свържете с нас на имейл адрес  info@fancywitch.com и да ни уведомите, че се отказвате от закупената стока, като посочите причините за решението си да върнете продукта и банкова сметка по-която искате да ви възстановим заплатените суми.

Моля, обърнете внимание, че поради естеството на продуктите,  FancyWitch.com приема върнати стоки и възстановява суми за тях само ако върнатите четки за грим са в оригиналната си опаковка, с неразкъсани етикети, четките са с добър търговски вид и не са употребявани. Ако тези условия не са спазени, Fancy Witch си запазва правото да откаже възстановяване на платените суми.

  

Приемате ли рекламации?

Fancy Witch се стреми да осигури на клиентите си безупречно качество. Ако все пак, стоката, която получите се окаже дефектна, моля да се свържете с нас на имейл адрес info@fancywitch.com . Ние се ангажираме да заменим всички дефектни стоки с нови за наша сметка, ако съответната стока е налична на склад. Ако към момента на рекламацията стоката не е налична, ние ще ви предложим да замените дефектната стока с друга, еквивалента стока или ще ви възстановим всички суми, платени за дефектната стока, заедно с разходите за доставка.

Fancy Witch си запазва правото да поиска от клиента да докаже дефекта на стоката, чрез изпращане на снимки или връщане на дефектната стока. В последния случай, връщането ще бъде за сметка на Fancy Witch.

Fancy Witch поема отговорност само за фабрични дефекти на стоката. Ние не поемаме отговорност за дефекти настъпили при неправилна употреба или неправилно почистване на четките за грим. За да запазите живота на четките си за грим по-дълго и да избегнете разрушаването на тяхната структура, моля внимателно прочетете “Как да се грижим за нашите четки за грим?”

 

 Как да се грижим за нашите четки за грим?

За да запазите живота на вашите четки за грим за по-дълго време е необходимо да спазвате определени правила при почистването им.

Важно е при миене на четките да ги държите с главата надолу и дръжките нагоре, като ги хващате приблизително през средата на металната втулка и се стремите да намокряте само космите на четката. Ако не спазвате това правило, има вероятност водата да навлезе във втулката, да разлепи лепилото и да доведе до повреждане на четките.

Препоръчваме ви да използвате хладка вода и тънка струя. Поставете дланта на ръката си под течащата вода. С другата ръка хванете четката за грим и я намокрете внимателно, без да я пъхате директно под струята. След това натъркайте главата на четката в подходящ сапун или използвайте подходящ бебешки шампоан. Не търкайте прекалено силно и рязко. Използвайте нежни, масажни движения до получаването на пяна, с която натрупаната мръсотия да излезе. След това, внимателно изплакнете четката, като отново поставите едната си длан под течащата вода и леко търкате в дланта си четката напред назад, без натиск, докато четката не е напълно изплакната и чиста. Ако е необходимо, повторете. Имайте в предвид, че четките за фон дьо тен се почистват по-трудно от останалите четки. След като изплакнете четката, внимателно изстискайте водата от космите. Дръжте четката с главата надолу през цялото време. След като четката е измита, тя трябва да бъде оставена да изсъхне. За да предотвратите навлизането на вода в металната втулка по време на съхненето, е необходимо да поставите четката върху хавлия, върху абсолютно равна повърхност. Може да поставите четките и под лек наклон, с главите надолу, в подходяща поза, за да избегнете деформирането на главата на четката по време на съхнене.

Fancy Witch ви препоръчва да използвате предпазители за четки за грим по време на съхненето. Предпазителите ще запазят формата на четката и ще ви помогнат да ги нагласите в подходяща поза за съхнене, без да деформирате космите.

 

Необходимо е да почиствате основно, четките които ползвате поне един път седмично, за четките за фон дьо тен, по-често.

Между две основни почиствания, може да използвате специални течности за почистване на четки.

Ако не използвате редовно четките си за грим, ние, от Fancy Witch ви препоръчваме да ги съхранявате в подходящ калъф или козметична чантичка, с поставени предпазители, за да са защитени от прах и деформация. Предпазителите за четки за грим са подходящи и за четки, които използвате често и държите върху тоалетката си. Поставените предпазители, ще защитят по-ефективно четките ви от прах, от колкото ако просто ги оставите в поставката им на открито. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на имейл адрес info@fancywitch.com

 

От четката ми за грим падат косми, какво да правя?

Ако от четките ви за грима паднат по няколко косъмчета, това е нормално, особено при тези, които са изработени от естествен косъм. Важно е да спазвате правилата за почистване на четките за грим и да внимавате водата да не проникне в металната втулка на четката, защото това може до доведе до разлепяне на лепилото и има вероятност космите да започнат да падат на снопове. Това ще направи четката ви за грим негодна за употреба, затова ви молим да прочетете подробно Как да се грижим за нашите четки за грим? Ако имате допълнително въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на Контакти или директно на имейл info@fancywitch.com

 

Четката ми пуска боя при миене, какво да правя?

Ако четката ви за грим пуска боя при първите няколко измивания, това е нормално, особено, когато четката е изработена от естествен косъм. За да се справите бързо с проблема може да смесите равни части вода и бял оцет, да потопите четката в разтвора за около 5 минути, като внимавате в разтвора да е потопена само главата на четката. След това измийте четката си по стандартния ред, описан в Как да се грижим за нашите четки за грим?

 

От какво са направени четките за грим Fancy Witch?

Четките за грим Fancy Witch са изработени ръчно, от синтетичен косъм, наречен таклон или от естествен косъм.

Таклонът се предлага в много разновидности и различно качество. За своите четки, Fancy Witch подбира само най-висококачественият таклон.

Таклонът набира особена популярност през последните години, защото осигурява перфектни резултати при нанасянето на грим, като в същото време при производството и преработката му, не се използват животински субстанции и никакви животни не биват нараняване за производството на четки за грим от таклон. Другото голямо предимство на таклона пред естественият косъм е, че таклонът поглъща много по-малко количество от продукта, когато се работи с течни продукти и най-вече с фон дьо тен. Четките от таклон се поддържат по-лесно и са по-хигиенични от четките от естествения косъм. Причина за това е, че естественият косъм има неправилна повърхност, която задържа повече прах и бактерии, поради което е необходимо да се дезинфектира по-често с подходящи препарати. Таклонът е хипоалергичен и е подходящ за дами със склонност към кожни алергии.

Fancy Witch предлага четки за грим, произведени от висок клас естествен косъм. Ние използваме най-предпочитаният от гримьорите естествен косъм - косъм на коза. Fancy Witch гарантира, че по време на събирането и обработката на козината, до производството на крайния продукт, никакви животни не са били наранявани. Четките за грим, произведени от този тип естествен косъм, са най-ефективни за вземане на прахообразни продукти и полагането им безупречно и гладко. Подходящи са за прахообразни сенки, руж, пудра, идеални са за полиране и смесване. Интересен факт е, че използването на четки за грим от естествен косъм от коза, прави кожата по бляскава по естествен начин.

 

Fancy Witch тества ли върху животни?

Не, Fancy Witch не тества и не одобрява тестването върху животни. Нашите продукти са 100 % cruently-free.

 

Имам ваучер за отстъпка, но не виждам поле, в което да го въведа. Как да използвам ваучера си?

Ваучерите за отстъпки се въвеждат в празно поле, което се намира под количката ви за пазаруване. Над него има надпис ВАУЧРИ, а след него бутон ОК. Ако не виждате полето за въвеждане на ваучери, това може да се дължи на настройки в браузъра ви. Най-често това се случва ако използвате браузър Ghrome. Има два начина за справяне с проблема. Първият е да направите поръчка и добавите ваучера през друг браузър. Вторият начин е да влезете в настройките на браузъра, потърсете Историята, след това натиснете Изчистване на данни за сърфирането..., сложете отметка върху Бисквитки и изчистете историята. Презаредете барузъра. Сега би трябвало да виждате полето за добавяне на ваучери. Приятно пазаруване!

 

Доставяте ли четки за грим извън България?

Да, ние доставяме нашите продукти в цял свят. Ако живеете в чужбина и искате да закупите наши четки, може да направите това чрез сайта, като изберете опцията за доставка Международна доставка. Тя автоматично ще изчисли цената на вашата доставка, според теглото на избраните продукти. Четките се изпращат с Български пощи, с препоръчана поща. За международната доставка не предлагаме опция безплатна доставка.

Може да поръчате и по имейл адрес.

Плащането на международни поръчки се извършва само и единствено чрез Пей пал.

 

Продавате ли четки за грим на едро?

Ако желаете да станете наш партньор, моля да изпратите своето запитване на имейл адрес: info@fancywitch.com и ни ще се свържем с вас.