Условия за доставка и плащане

Условия за доставка в страната

FancyWitch.com извършва доставка в рамките на 3 до 5 работни дни, след като поръчката ви е обработена. Поръчки се приемат 24/7. Приетите поръчки се обработват в работно време от 9 до 18 часа, от понеделник до петък, без национални празници и почивни дни.

Доставяме с Еконт Експрес

Цената на доставка до офис и адрес се калкулира автоматично, след въвеждане на съответните данни в модула на Еконт.

Модулът, инсталиран на сайта е собственост на фирма Еконт.

Фейс Арт България ЕООД не носи отговорност за грешки, възникнали в следствие на софтуер собственост на други фирми.

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА САМО ЗА ПОРЪЧКИ, В КОИТО ОБЩАТА СУМА НА АРТИКУЛИТЕ Е НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ. БЕЗ ДОСТАВКАТА И СЛЕД ПРИСПАДАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ОТСТЪПКИ АКО ИМА ТАКИВА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ МОДУЛЪТ НА ЕКОНТ МОЖЕ ДА ИЗПИШЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И ЗА ПОРЪЧКИ ПОД 50 ЛВ. НЕОБХОДИМО Е ДА СЕ ВЪВЕДАТ ВСИЧКИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКАТА ПРЕДИ МОДУЛЪТ ДА ИЗЧИСЛИ И ИЗПИШЕ СУМАТА НА ДОСТАВКА В СЪОТВЕТНОТО ПОЛЕ ПОД ПОРЪЧКАТА ВИ

Не избирайте International delivery ако живеете в България, тази опция е достъпна за потребители с адрес извън страната.

Fancy Witch си запазва правото при необходимост и по собствена преценка, да изпраща пратките, които са адресирани до адрес с друга куриерска фирма.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за всички поръчки на стойност над 50 лв.

FancyWitch.com не носи отговорност за забавяния в доставките, по вина на куриерските фирми или при фосмажорни обстоятелства като лоши метереологични условия, бетствия, аварии и др.

Условия за доставка в чужбина

Fancy Witch извършва доставки на територията на други държави чрез Български пощи.

Всички пратки са с приоритет и номер за проследяване и пристигат в рамките на 7-14 работни дни.

Ако живеете в чужбина е необходимо да изберете метод за доставка International delivery, системата автоматично ще изчисли теглото на поръчаните от вас продукти и цената на доставка.

 

За всякакви въпроси и допълнителна информация относно поръчки и доставката, моля свържете се с нас през формата за контакт. Тя е достъпна чрез бутонът КОНТАКТИ, поставен в горната лява част на страницата точно до бутон ВХОД.

Условия за плащане

FancyWitch.com приема следните методи за разплащане:

За България:

-          плащания с наложен платеж

-.         плащане с Pay Pal

Наложеният платеж се заплаща при доставката на куриера на Еконт Експрес или Рапидо. Всяка пратка има опция преглед. Заплащате само ако приемете стоката. 

За доставки извън България:

плащане с Pay Pal

Pay Pal е международна система за разплащане с кредитни и дебитни карти, лицензирана като платежна институция в Люксембург и призната от БНБ. Разплащанията чрез Pay Pal се осъществяват по възможно най-безопасния начин извън нашия сайт. Ние не събираме, не обработваме и нямаме достъп до вашите платежни данни. Плащането чрез Pay Pal не е обвързано с допълнителни разходи за вас, всички дължими такси се заплащат от fancywitch.com. Тъй като Pay Pal не поддържа валута български лев, при прехвърлянето ви към сайта сумата ще бъде превалутирана в евро по фиксинга на БНБ. Моля обърнете внимание, че са възможни минимални валутни разлики в плюс или минус, които са в рамките на стотинки. FancyWitch.com не носи отговорност за превалутирането в Pay Pal. 

Можете да смените езика на сайта от Български на Английски в горната част на екрана от падащото меню.

Можете да промените валутата от следващото падащо меню в горната част на сайта.

 

FancyWitch.com издава фактури при поискване от страна на клиента. Ако желаете да получите фактура, моля да отбележете това в допълнителната информация към поръчката ви или да ни изпратите съобщение с необходимите данни за фактура през формата ни за контакти.

 

FancyWitch.com издава електронни фактури. Съгласно чл.7, ал.1 от Закона за счетоводството, чл.114 от ЗДДС и чл.78 от ППЗДДС печатът и подписът не са задължителни реквизити на фактурата.

 

За всякакви въпроси и допълнителна информация относно плащания и фактури, моля свържете се с нас през формата за контакт. Тя е достъпна чрез бутонът КОНТАКТИ, поставен в горната лява част на страницата точно до бутон ВХОД.